2019-09-16 Vi välkomnar vår nya marknadschef

Space 360 får ny marknads- och kommunikationschef

Helena Englund Hjalmarsson blir ny marknads- och kommunikationschef på Space 360. Helena kommer närmast från en tjänst som COO och marknadschef på Bjurfors Mallorca och har tidigare varit ansvarig för marknadskommunikationen som vd på Språkkonsulterna.

– Vi är mycket glada att få presentera Helena Englund Hjalmarsson som ny marknads- och kommunikationschef i vår verksamhet. Helena har relevant och lång erfarenhet samt ett tydligt kundfokus. Nu när Space 360 expanderar verksamheten med förvärv av dotterbolag behöver vi hennes kompetens för att synka varumärket och marknadskommunikationen, säger Eddie Jabbar, vd för Space 360.
Helena Englund Hjalmarsson tillträdde tjänsten i september. Närmast på agendan står att lära känna företaget och arbeta upp flödet i de digitala kanalerna.

– Jag är stolt och glad över att få vara med på företagets spännande expansion där tekniken ska användas för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med att leverera globala content-tjänster. Jag är tror min erfarenhet av ledarskap och digital marknadsföring kommer att vara till stor fördel i arbetet, säger Helena.

Nyligen förvärvade Space 360 AB transkriberingsföretaget Transkribering.nu. Koncernens tjänster blir nu ännu mer heltäckande och företaget kan erbjuda kunderna en helhetslösning inom global content.

För mer information, kontakta Eddie Jabbar, vd på Space 360, tfn +46 8 449 23 90, eddie.jabbar@space360.se

 

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90

Kontakta oss
close slider

    Låt oss kontakta dig!

    Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.