Om Space 360

Space 360 hjälper dig och ditt företag att kommunicera, engagera och skapa värde – oavsett språk, kultur eller gränser.

Space 360 är ett av Sveriges ledande kommunikationsföretag med inriktning på tvärkulturell kommunikation och marknadsföring. Sedan 1992 har vi hjälpt organisationer att nå ut till människor från olika delar av världen.

Vi är en ISO-certifierad översättningsbyrå som hjälper företag som vill marknadsföra sig tvärkulturellt inom och utanför Sveriges gränser. Vi samarbetar även med flera svenska myndigheter och universitet som vill kommunicera med mångkulturella målgrupper, etniska minoriteter och turister.

Behöver du hjälp med språkgranskning, översättning eller andra språktjänster? Kontakta oss för en skräddarsydd lösning!

Behöver ni hjälp med exempelvis språkgranskning, layout-jobb eller översättning? Kontakta oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

Offertförfrågan

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Garanti på vårt arbete

Nöjd kundgaranti

Space 360 är stolta över att hålla en hög kvalitét på vårt arbete. Det är också viktigt att du som kund är nöjd med Space 360:s tjänster. Därför har vi en nöjd-kund-garanti som innebär att du kan återkomma till oss om du inte är nöjd med kvalitén på en tjänst. Garantin gäller i tre månader efter att du har mottagit leveransen.

Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.