Space 360 värnar om dina intressen och miljön

Vår miljöpolicy

Space 360 har en miljöansvarig på företaget som står för kunskapsöverföring, undersökning och analys av de bästa metoderna för miljöbefrämjande åtgärder samt för översyn av att vår miljöpolicy uppfylls.

Vår miljöansvarige tar kontinuerligt del av och meddelar resten av teamet om nya rön, lagar, förordningar och föreskrifter inom miljöområdet och ser till att dessa implementeras i företagets dagliga arbete. Inför varje nytt kunduppdrag görs en analys för att projektet ska kunna genomföras på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Vi finns i lokaler som är uppvärmda genom fjärrvärme. Värmeproduktion i ett fjärrvärmeverk är mer effektivt och förbrukar därför en mindre mängd bränsle, vilket innebär både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

Space 360 minskar miljöbelastningen genom att minimera användningen av energi och material och försöker därför alltid att minska utskrift av papper. Vi ställer relevanta miljökrav vid inköp av varor och tjänster, bland annat genom att använda Svanemärkta produkter. Vi sorterar och hanterar vårt avfall på det mest miljövänligaste sättet.

Vi tar ansvar, gör du?

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90

Kontakta oss
close slider

    Låt oss kontakta dig!

    Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.