Framtidens översättningar är här

Maskinöversättning

Nu blir det enklare att samarbeta över gränserna, att dela dokumentation eller att mejla med projektdeltagarna i andra länder. Med maskinöversättning ökar effektiviteten så att du kan översätta innehåll mycket billigare och snabbare än tidigare. Det öppnar helt nya möjligheter för företag med internationella kontakter.

Med Convertus smarta webbapplikation laddar du bara upp dina dokument, som sedan översätts maskinellt. Plattformen förenklar de olika stegen och du får överblick över alla dokument och deras status. Den innefattar också automatisk språkgranskning och automatisk eller manuell efterredigering av texten. Med hjälp av systemets översättningsminne förbättrar du själv tillsammans med tekniken successivt kvaliteten på översättningarna. Det är teknisk utveckling när den är som bäst!

Smarta personer bakom smarta lösningar

Det är det språkteknologiska teamet på Convertus som ligger bakom tekniken i vårt erbjudande av maskinöversättningar. Företaget grundades år 2006 av en forskargrupp i datorlingvistik från Uppsala universitet. Det krävs intelligenta människor för att utveckla artificiell intelligens.

Kontakta oss om maskinöversättningar

Vill du veta mer om fördelarna med maskinöversättning, och hur vi kan hjälpa just din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90

Kontakta oss
close slider

    Låt oss kontakta dig!

    Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.