Korrekturläsning förbättrar din kommunikation och din image

Korrekturläsning & språkgranskning

Språkgranskning, i vilket korrekturläsning ingår, är ett bra sätt att kvalitetssäkra din text.

Hos Space 360 innebär en korrekturläsning en noggrann genomgång av din text. Vid korrekturläsning rättas eventuella stavfel, skrivfel och grammatiska fel. Att låta en expert korrekturläsa din text är en kostnadseffektiv kvalitetsstämpel – vi vet nämligen att förtroendet för en text sjunker om läsaren hittar språkliga eller andra grammatiska fel.

Vid språkgranskning tar vi ett större grepp om textens innehåll och uppbyggnad. Utöver korrekturläsning går vi igenom textens struktur, letar efter eventuella stilbrott, ser till att texten är tydlig och att syftet med texten uppfylls. Om det finns andra oklarheter hittar vi och rättar dem. Vi granskar och korrigerar texten och säkerställer att den genomgående håller en hög kvalitet, är väldisponerad och har rätt tonläge för din målgrupp. Vi anpassar dessutom din text till den lokala marknaden, båda språkligt och kulturellt.

Vad kostar en korrekturläsning eller språkgranskning?

Priset på en korrekturläsning eller språkgranskning påverkas bland annat av textens komplexitet, språk, längd och hur välskriven texten är från början – och varierar därför mycket. Hör av dig till oss så tar vi fram en offert utifrån era specifika behov.  

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90

Kontakta oss
close slider

    Låt oss kontakta dig!

    Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.