Textning, transkribering och voiceover betonar ditt meddelande

Undertexter, voiceover och transkribering

Vi på Space 360 erbjuder inläst speakertext och voiceover-tjänster på de flesta språk. Det innebär att vi hjälper er med manusanpassning, rollsättning samt med läppsynkronisering. Vi skriver även undertexter på önskat språk. Vi ser alltid till att språkets nyanser fångas på ett trovärdigt sätt!

Undertextning

Vi erbjuder också undertextning, vilket innebär att originalspråket som talas i filmen behålls och man adderar istället text på nytt språk. Vi ser till att dina undertexter håller högsta standard och säkerställer att innehållet är anpassat för er målgrupp. Eftersom alla våra översättare har lång och gedigen erfarenhet kan vi garantera att innehållet alltid förmedlar rätt stil och ton, för er som avsändare och för den målgrupp ni vill nå. Läs mer här om den nya lagen angående undertextning.

Voiceover

Voiceover är en typ av eftersynkronisering där man spelar in en ny version av tal på ett annat språk, till en redan färdiggjord produktion på det ursprungliga språket. Vi har en stor databas med röstskådespelare på de flesta språk så att ni på ett smidigt och professionellt sätt kan anpassa ert rörliga material, såsom utbildningsvideos eller företagspresentationer, till fler marknader.

Fördelarna med voiceover är att tittaren slipper titta ner på texten och att man slipper ha text över bilden. En annan fördel med voiceover är att personer som inte är läskunniga kan följa med utan problem.

Transkribering av ljudfiler

Det finns många tillfällen då transkribering kan vara nödvändigt. Kanske är ni i behov av att transkribera en ljudfil från ett möte, en intervju, ett förhör eller en fokusgrupp? Vi hjälper er oavsett typ av ljudmaterial – men tänk på att för att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att er ljudfil är av så bra kvalitet som möjligt. Dåligt ljud eller för många som pratar samtidigt gör jobbet svårare för våra transkriberare.

Vår transkribering innefattar alla de audiovisuella tjänster som vi erbjuder våra kunder. Hör av dig till oss om du är i behov att få inspelat ljud nedskrivet till text. Våra transkriberare är lika snabba och effektiva, som noggranna och erfarna!

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90