Offertförfrågan

Få en kostnadsfri offert

Beställning

Gör din beställning direkt på hemsidan

Kontakta oss

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt!

Space 360 AB är leverantör av en rad olika språktjänster, till exempel översättning, språkgranskning, grafiska tjänster, transkribering, undertextning och andra språkrelaterade tjänster. Våra kunder är myndigheter och privata företag med en internationell/mångkulturell målgrupp. Vi som arbetar här har olika bakgrund, men alla älskar språk. I dag är vi 10 personer på kontoret i Västberga, men räknar vi in våra översättare är vi många fler. Just nu söker vi   frilansöversättare. Här kan du läsa mer om jobben.

Översättare

Space 360 vill gärna komma i kontakt översättare som kan översätta till och från svenska och ett antal språk.

Space 360 söker kontakt med både auktoriserade och icke-auktoriserade översättare och vi vill gärna att du ska kunna använda CAT-verktyg.

Frilans

Vi ser helst att du har minst 2 års erfarenhet som professionell översättare och utbildning inom det aktuella specialområdet, helst på högskolenivå. Du ska ha mycket god stilistisk förmåga och ett öga för språknyanser på målspråket samt självklart vara punktlig i dina leveranser.

Lämna din ansökan här

Fyll i formuläret nedan och berätta lite mer om dig, dina kompetenser och vad du söker för samarbete. Du kan också skicka ditt CV och personliga brev till Iman Jabbar.

Bifoga gärna ditt CV
Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.