Våra tjänster

Offertförfrågan

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Transkribering

Behöver du transkribera en ljudfil från ett möte, en intervju, ett förhör eller en fokusgrupp? Oavsett vilken typ av ljudmaterial du behöver transkribera hjälper Space 360 dig. För bästa möjliga resultat är det viktigt att din ljudfil är av så bra kvalitet som möjligt. Dåligt ljud eller flera deltagare som pratar samtidigt gör jobbet svårare för våra transkriberare.

Transkribera intervju i Stockholm med oss på Space 360

Behöver du få ett inspelat underlag transkriberat väljer du att anlita oss på Space 360 för att få arbetet utfört på ett noggrant och korrekt sätt. Vi arbetar med alla ämnesområden och ljudfiler men det är viktigt att ljudfilen är i en god kvalitet. Arbetet blir svårare med dåligt ljud eller om det många deltagare som pratar samtidigt. Behöver du transkribera en intervju i Stockholm är det oss du ska välja. Våra transkriberare har en lång erfarenhet och arbetar alltid både noggrant och metodiskt. Där sluttexten är korrekt återgiven och transkriberad utifrån ljudfilen.
Det är inte bara transkribering av en intervju i Stockholm vi kan hjälpa dig utan även ljudmaterial från möten, förhör eller från en fokusgrupp är exempel på vad vi kan hjälpa dig med. Vi på Space 360 arbetar alltid med att transkribera dina ljudfiler med högsta tänkbara kvalitet på slutresultatet.

Kontakta oss om du behöver få dina inspelningar transkriberade. Våra transkriberare är lika snabba och effektiva som noggranna och erfarna!

Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.