Våra tjänster

Offertförfrågan

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss

Lexikonsida

Översättningar

Space360 erbjuder översättare och översättning i Stockholm

Här på Space360 får du hjälp med alla dina behov av översättningar med hjälp av våra erfarna översättare . Då vi erbjuder dig professionell översättning av dina texter och snabb samt personlig service. Vi kvalitetssäkrar alltid dina texter och då vi är en auktoriserad översättningsbyrå kan du alltid vara säker på att dina texter håller den högsta kvaliteten. Behöver du en översättare och översättning i Stockholm som levererar kvalitetssäkrade texter väljer du oss på Space360.

Översättningar på många olika språk

Vi erbjuder översättningar på över 60 språk där våra erfarna översättare omsorgsfullt utarbetar texten att passa för din målgrupp. Du kan hos oss få hjälp med juridiska översättningar där avtal, kontrakt och andra juridiska dokument översätts med ett tydligt språk och klar kontext. Auktoriserade översättningar för dokument som vigselbevis, fullmakter, dödsattester och födelseattester som ska användas i officiella sammanhang. Vi kan även utföra grafiska översättningar direkt i originallayouten för reklam, broschyrer eller andra grafiska dokument.

Alla översättningar utförs av våra erfarna översättare.

Space 360 har ett stort nätverk av översättare med erfarenhet från ett flertal olika branscher, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda dig översättningar där texten anpassas till din avsedda målgrupp med användning av korrekt terminologi.

Vill du veta mer om våra översättningstjänster? Kontakta oss.

Sekretess

Vi har sekretessavtal med alla våra översättare och behandlar alltid dina texter med sekretess.

Juridiska översättningar

Översättningar av specialister inom juridisk översättning

Auktoriserade översättningar

Anlita en auktoriserad översättare för en översättning av hög kvalitet

Översättning av grafiskt material

Vi översätter direkt i originallayouten
Låt oss kontakta dig

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort.