Professionell översättning ökar försäljningen

Översättningstjänster

Vi vet att det gynnar affärerna när man kommunicerar på målgruppens språk. Genom att anpassa era texter till de språk och marknader ni vill attrahera, blir ni inte bara sökbara i de länderna. Ni kommer även få det lättare att knyta kontakter och etablera er där.

För översättning av text mellan olika språk anlitar vi i första hand översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Våra erfarna översättare anpassar noggrant din text efter språk och målgrupp. Oavsett om det rör sig om en medicinsk, finansiell, juridisk eller marknadsföringstext – på arabiska, franska, ryska, engelska eller något annat språk – så ser vi till att lösa det!

Maskinöversättning

För dig som vill utnyttja tekniken maximalt och få översättningar fixade snabbt och smidigt är maskinöversättning rätt val av tjänst. I utförandet av maskinöversättningar samarbetar vi med Convertus – ett språkteknologiskt företag som nischar sig på just maskinöversättningar.

Tillsammans med Convertus kan vi erbjuda skräddarsydda och storskaliga översättningar som håller hög kvalitet och är kostnadseffektiva. Tjänsten innefattar såväl automatisk språkgranskning och maskinöversättning, som automatisk och manuell efterredigering av texten. Tack vare att systemet förbättrar sig själv via djupinlärning genom artificiella neuronnät i olika ämnesområdens terminologi och språkbruk, bidrar den automatiska efterredigeringen till att höja textens kvalitet och anpassa den ytterligare efter kundens behov och önskemål.

Vill du veta mer om fördelarna med maskinöversättning, och hur vi kan hjälpa just din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakt

Har du frågor, funderingar eller vill diskutera intressanta idéer och projekt är du varmt välkommen att höra av dig.

info@space360.se+46 (0) 8 449 23 90